Loading...
Coneix l’entorn 2018-03-07T09:44:09+00:00

Els millors paratges de la Costa Brava

Platja d’Aro

Modernitat, cosmopolitisme i dinamisme

  • La seva oferta comercial, d’allotjament, d’oci i de restauració és d’alt nivell. L’esport, la cultura, la celebració de grans esdeveniments i de congressos i convencions l’acompanyen. La seva façana marítima, amb una platja de més de dos quilòmetres i petites cales per descobrir, és envejable.
  • Els amants de la natura hi trobareu des d’una platja de grans dimensions, fins a petits racons on l’aigua i els arbres es toquen i deixen lliure encara un petit espai per als banyistes més privilegiats. Unes platges que esdevenen espais naturals privilegiats, mimats per un programa de gestió de manteniment, seguretat i informació que obté, any rere any, els màxims guardons.
  • Espais oberts amb múltiples possibilitats per a practicar-hi el senderisme i bicicleta de muntanya, tot combinant esport i lleure. Diversos itineraris, alguns aprofitant l’adequació dels espais ocupats antigament per les vies de tren, ofereixen ara la possibilitat de gaudir de racons oblidats i de zones de gran riquesa històrica i cultural, a cada pas o al ritme dels pedals.

S’Agaró

Equilibri entre arquitectura i natura

Un oasi singular d’encert, previsió de futur i respecte al paisatge. S’estén silenciós sobre un turó esberlat de cales petites, estretes i pedregoses. L’embolcalla suaument un camí de ronda que esdevé passeig. Entre pins i flors i arran de penya-segats es poden contemplar tots els tons del blau de la nostra particular Mar Mediterrània.

Castell d’Aro

Història, tradició i encant medieval

El Castell de Benedormiens, l’Església de Santa Maria, i els carrers empedrats ens transporten a altres temps. El conjunt, conservat amb criteri i sensibilitat, ha estat declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Es complementa amb l’original, simpàtica i curiosa proposta del Museu de la Nina.

Begur

Cultura i relax

Situat en el cor de l’Empordà, el poble de Begur i les seves platges configuren un dels indrets més meravellosos de la Costa Brava. El seu terme municipal està format per un conjunt de turons anomenat Massís de Begur, i un extens litoral, banyat pel mar Mediterrani. Tant el casc antic de Begur, format per múltiples monuments que han quedat com a llegat dels moments més significatius de la seva història; com el petit nucli romànic d’Esclanyà, o les vuit cales i petites platges que pertanyen a Begur, configuren un conjunt, i un entorn paisatgístic, inigualables.

Torroella de Fluvià

Història i tradició pagesa

En el vell mig de la plana de l’Alt Empordà es troba aquest petit i encantador poble, ple de racons preciosos i magnífica gent. El seu entorn està format per Vilacolum, Sant Tomàs de Fluvià i Torroella de Fluvià que formen un conjunt paisatgístic inigualables. Ben a tocar de la platja de Sant Pere Pescador conservada pràcticament verge i sense edificacions, molt coneguda per els amants del surf i el kitesurf. Els aiguamolls de l’Empordà i el Museu Dalí de Figueres són dos de les principals atraccions turístiques que pots trobar a poca distancia del poble.